Välj en sida

Konferens

Träffa kollegorna i skärgården. Hur fantastiskt låter inte det? Hos oss kan ni konferera, mötas och planera samtidigt som ni kan slappna av, umgås, äta gott och trivas. Vi ser till att ni får ett upplägg som passar precis för era tankar och idéer. 

Offert

Konferens, kicka off, möhippa eller födelsedag?

Vi tar emot grupper på upp till 30 personer. Våra kunder får gärna komma med egna idéer så sätter vi ihop ett program som passar er konferens, kick-off, möhippa eller kalas. Oavsett om det rör sig om ett kaffe- och tårtkalas till 80-åringen, en konferens med företaget eller om du vill jobba med att sammansvetsa gruppen ytterligare hittar vi ett fint och passande upplägg för er. Och förstås – viktigt att varva med god mat och dryck. Vi hjälper gärna till med ett flertal teambuilding-övningar, allt för att göra er vistelse värd att minnas.

Vår förhoppning är att vistelsen ska stanna kvar länge som ett skönt minne, som vi tänker på med glädje under lång tid.

 

Konferenspaket

Konferenspaket två dagar med övernattning

Skärets ö-möte


Vi möter upp er på bryggan i Kinnbäcks båthamn för att ta turbåten ut till vårt lilla smultronställe, Pite-Rönnskär. När vi kommer i land förtrollas ni alla över den plats som ni nu kan komma kalla ert hem för kommande dygn. I paketet ingår två förmiddagsfika, två lunch, två eftermiddagsfika, en middag, boende inkl. sängkläder, städning och frukost, och såklart ett mötesrum med 4G-täckning. Vi kan inte få nog av denna plats så i största möjliga mån äter vi alla måltider ute i den natursköna idyllen. 

Pris från 1950 SEK exkl moms

Konferenspaket lunch till lunch

Fiskarträff


Från det att du lagnat, väntat, vittjat, kommit tillbaka in till land för att ta hand om fångsten så ha det gått många timmar. Precis som när man behöver samla gruppen för ett möte. Med det varmaste välkomnandet möter vi upp er på bryggan i Kinnbäcks båthamn för att ta er ut med turbåten till Pite-Rönnskär. Det gamla fiskeläget som ni får tillbringa natten på. I paketet ingår två lunch, eftermiddagsfika, förmiddagsfika, middag, boende inkl. sängkläder, slutstädning och frukost samt mötesrum med 4G-täckning.

Pris från 1800 SEK exkl moms

Konferenspaket heldag

Kaptensmöte


Bilarna är parkerade och nu lämnar vi fastlandet för njutbara timmar ute till havs, närmare bestämt Pite-Rönnskär. Vi laddar upp inför dagens möte med en ordentlig dos havsluft och ett njutbart förmiddagsfika. Därefter ingår mötesrum med 4G-täckning, lunch och eftermiddagsfika. Vi vill ge er både ätbart och njutbart så därför serverar vi efter väder måltiderna utomhus.  

Pris från 650 SEK exkl moms

Referenskunder

Gruppaktiviteter

Gruppaktiviteter

Teambuilding


Vi hjälper er gärna att sammansvetsa gruppen ytterligare. Med valfritt olika övningar får ni tillsammans i lag något att bita i. Tillsammans är man stark! 

Pris från 200 SEK per person

Gruppaktiviteter

Guidad rundvandring


Vill ni veta mer om ön? Vi berättar gärna om den fina, fantastiska plats ni befinner er på. Fyrmästare, båtmän, fiskarkapell, surströmming och så mycket mer!

Pris från 75 SEK per person

Gruppaktiviteter

Kvällskorg


Runda av kvällen nere vid båthamnen runt lägerelden, eller varför inte ta en promenad längs strövarstigen till öns baksida? Njut av tystnaden och se solen gå ner. Vi förbereder en kvällskorg med olika godsaker som ni kan grilla vid elden. 

Pris från 150 SEK per person

Gruppaktiviteter

Laga mat med vildmarkskock


Samla gruppen runt skärbrädor, grillar och en massa mat under vägledning av en egen kock. 

Offert

Offertförfrågan

  Bokningsuppgifter

  Konferenstyp:

  Boende:

  Båttransfer:

  Kontaktuppgifter

  Alla sällskap

  Välkomna!

  Ni är alla välkomna att kontakta oss så kommer vi tillsammans fram till en koncept som passar just er grupp. Oavsett om det är födelsedag, kick off, kompisgäng, konferensläger eller annat spännande så hittar vi en lösning för just er.  

  Tel: 072-54 330 11

  E-post: info@kinnbackskargard.se

   

  Frågor & svar

  Finns det något minimumantal för att boka?

  Oavsett hur få personer ni är, så är ni varmt välkomna till oss. Skicka in er förfrågan så skall vi besvara den med ett passande förslag för er. 

  Hur gör vi om vi är fler än 30 personer?

  Vi blir väldigt glada om ni kontaktar oss ändå. Skriver ner ert antal tillsammans med tankar och idéer så hoppas vi kunna hitta ett passande förslag fastän ni är ett större sällskap.

  Vissa skall sova och andra skall hem på kvällen, hur gör vi då?

  Vi brukar hitta lösningar för de som vill hem efter till exempel middagen att sig in till land.

  Kundomdömen

  Mycket fin naturupplevelse med bra service och god mat. Ett utmärkt upplägg för personaldag.

  Monica Karlsson

  Skellefteå Tingsrätt

  Vi från Renholmen AB beslöt att lägga vår sommarfest på Pite-Rönnskär. Vi fick ett varmt mottagande av Mats i Kinnbäcks båthamn, och på väg ut mot ön fick vi en guidad tur längs de öar vi passerade ut till Pite-Rönnskär. Vi hade olika lekar och tävlingar när vi kom fram till ön och efter det fick vi besöka fyren. Vi avslutade med en god middag och
  dryck som Nettan fixat och som vi åt ute i en fantastisk miljö.

  Leif Pettersson

  Renholmen

  Den vackra skärgårdsmiljön på Pite-Rönnskär i kombination med underbar
  mat lagad över öppen eld
  och den varma och personliga servicen gjorde vår konferens magisk. Vi
  kommer tillbaka!

  Tina Nilsson

  Länsstyrelsen