Välj en sida

Övernatta i Skärgården

Ta möjlighet att stanna kvar på fantastiska Pite-Rönnskär över natten. Varmt välkomna att övernatta i vårt anrika lotshus där fyrmästaren och lotsarna huserade under 1900-talet. Vakna upp till den skönaste av ljudkulisser, havsdofter och en naturskön idyll med havet och fyren som närmsta granne.

Boka boende

Vandrarhem i Skellefteå skärgård

Har du möjligheten att stanna lite längre? Bra idé! Se havet dansa sig genom dygnets alla timmar. I det charmiga gamla lotshuset bedriver vi vandrarhem i den del som lotsarna och båtmännen bodde i under de åren som Pite-Rönnskär var lotsstation. Idag har vi sju mysiga sovrum, fördelat på två plan. Det finns ett fullt utrustat kök som vi har gemensamt, allrum, och badrum med separett och dusch. Det finns trädgårdspel och annat pyssel för våra boende gäster att låna.

Vi erbjuder frukostkyl vilket innebär att våra gäster tillagar frukosten själv. Frukosten innehåller bland annat kaffe, te, juice, mjölk, yoghurt, müsli och flingor. Där finns mjukt bröd och knäckebröd, smör, ost, pålägg, grönsaker, frukt och ägg. Sängkläder och städning kan bokas som extra tillval om ni så önskar. En god och rejäl frukost är viktigt för alla som är ute till havs.

 

Boendepaket

Boendepaket

Fyrmästarpaket


Egen båttur och hela Lotshusets vandrarhem med frukostkyl avsedd bara för er på en fantastisk plats ute till havs. Vad tänker ni då? Glöm stress och måsten. Ta med bästa vännen, familjen eller kompisgänget och tillbringa ett dygn eller flera med Lotshusets vandrarhem endast avsedd för er. Vilken lyx! 

I paketet ingår: Båttransfer, logi och vandrarhemmet för eget bruk, frukostkyl och slutstädning. Priset avser max fem personer.

Paketpris från 6995 SEK per natt 

Tillägg vid fler än fem personer:
Vuxen 895 SEK | barn (2-12 år) 675 SEK per natt.

Boendepaket

Lotspaket


Lotsarna som arbetade vid Lotsstationen på Pite-Rönnskär bodde i dessa fina rum med fantastisk havsutsikt! Nu har ni möjlighet att boka ert boendepaket med logi i dessa rum.

I paketet ingår: Båttransfer, logi i dubbelrum med havsutsikt, frukostkyl och slutstädning. Priset avser två personer.

Pris från 1825 SEK per natt

Extrasäng för barn inkl. båttransfer och frukost: 375 SEK per natt.

Boendepaket

Båtmanspaket


Båtmännen hade i uppgift ta losarna ut till de stora båtarna som låg och väntade utanför ön.  Tillsammans med lotsare och fyrmästare bodde de i Lotshuset precis som du har möjlighet att göra.

I paketet ingår: Båttransfer, logi i tvåbäddsrum med frukostkyl och slutstädning. Priset avser två personer.

Pris från 1595 SEK per natt

Extrasäng för barn inkl. båttransfer och frukost: 375 SEK per natt.

Våra rum

Dubbelrum

Martin & Gösta


Ett mysigt dubbelrum med havsutsikt för två personer hittar ni en trappa upp. I det här rummet bodde Martin & Gösta när de arbetade som båtmän på ön.

Pris från 875 SEK/NATT

Dubbelrum

Evert & Stig


Bröderna Andersson huserade i lotshusets största sovrum. Det här stora och luftiga rummet som ligger en trappa upp bjuder på en fantastisk havsutsikt! I det här rummet är det också möjlighet att ställa in en extra säng och spjälsäng.

Pris från 875 SEK/NATT

Dubbelrum

Strandberg


Ett dubbelrum som fått sitt namn efter öns egen lilla hustomte. Från rummets fönster, en trappa upp möts ni av havsutsikt och solnedgången. Det finns även möjlighet att ställa in en extra säng eller spjälsäng vid behov. 

Pris från 875 SEK/NATT

Tvåbäddsrum

Fyrmästaren


Vårt rymligaste tvåbäddsrum med havsutsikt. Våningssäng med en bredare nedre slaf vilket gör det möjligt att bo tre personer. Det här rummet ligger på nedervåningen och det finns plats att ställa in en spjälsäng. 

Pris från 650 SEK/NATT

Tvåbäddsrum

Lotsaren


Tvåbäddsrum med milsvid havsutsikt belägen på nedervåningen. 

Pris från 650 SEK/NATT

Tvåbäddsrum

Båtmannen


Tvåbäddsrum med våningssäng – du kommer se fyren precis utanför fönstret. 

Pris från 650 SEK/NATT

Tvåbäddsrum

Fiskaren


Tvåbäddsrum med våningssäng med vy över fyren, precis utanför fönstret på nedervåningen.

Pris från 650 SEK/NATT

Tillval

Tillval

Det lilla extra

 • Frukostkyl: 145 sek vuxen | 85 sek barn
 • Slutstädning: 300 sek per rum
 • Extrasäng: 195 sek per natt
 • Spjälsäng: 195 sek per natt
 • Sängkläder inkl. handduk: 300 sek

Boendeförfrågan

  Bokningsuppgifter

  Rumstyp:

  Båttransfer:

  Frukost:

  Sängkläder inkl handduk:

  Extrasäng:

  Spjälsäng:

  Slutstädning:

  Kontaktuppgifter

  Abonnera

  Lotshuset bara för er

  Visst vet ni om att ni kan reservera hela vandrarhemmet? Tänk att få husera på ett lugnt och fridfullt ställe bara för er. Fantastiskt! 

  Skicka er förfrågan till oss:

  Tel: 072-54 330 11

  E-post: info@kinnbackskargard.se

   

  Frågor & svar

  Får man ha husdjur med sig in på boendet?

  I dagsläget inte, vi jobbar på att hitta en lösning till det.

  Finns det bastu?

  Det finns en bastu som är öppen för allmänheten och går ej att boka.

  Ingår städning av rummen?

  Det ingår inte men finns som tillval. Full städutrustning finns i städskåpet vid egen städning.

  Går det att beställa extrasäng?

  Det finns möjlighet till extrasäng i två dubbelrum och ett tvåbäddsrum har en bredare slaf i våningssängen där man kan sova en extra. 

  Hur ser era bokningsvillkor ut?

  Fri avbokning fram till en vecka före ankomst. Efter sju dagar betalas halva priset. Om det sker en avbokning 48 timmar innan ankomst, debiterar vi fullt pris.

  Vi förbehåller oss rätten att omboka er bokning vid dåligt väder på ankomstdagen.

   

  Finns grill?

  Det finns grillplatser som är tillåtet att använda på ön. Vandrarhemmet har även en kolgrill som man får nyttja. Medtag egen grillkol eller köp lokaltillverkad kol från ”Kinnbäckskole” via oss.

  Är boendet tillgänglighetsanpassat?

  Tyvärr inte.

  Vad har ni för frukostalternativ?

  Vi erbjuder frukostkyl vilket innebär att ni bereder frukosten själv. Frukosten innehåller bland annat: Kaffe/te, juice, mjölk, yoghurt, müsli/flingor, mjukt- och knäckebröd, smör, ost, pålägg, grönsaker, frukt och ägg.

  Ingår sängkläder?

  Det ingår inte men finns som tillval. 

  Har ni tillgång till spjälsäng för spädbarn?

  Ja det finns resesäng för spädbarn.

  Vad finns för köksutrustning?

  Fullt utrustat kök inkl. mindre frysfack.

  Hur fungerar det med dusch och wc?

  Som boende gäst har ni tillgång till boendets separett och dusch.

  Ingår frukost?

  Det ingår inte, men vår frukostkyl finns som tillval.

  Ingår båttransfer i boendet?

  Det ingår i våra boendepaket. Bokar du rum separat ingår det inte men går såklart att boka till. Vi kommer tillsammans fram om en passande tid för båttransfer till och från ön för er resa.

  Kundomdömen

  En fantastiskt trevlig ö att vistas på, fin miljö, trevligt bemötande av personal och ett mysigt boende. En plats man vill besöka fler än en gång.

  Sanna Häll

  Vi hade en underbart skön kväll på ön där vi fick guidad tur, var upp i fyren och njöt av den vackra omgivningen. Åt en abborrmiddag i världsklass. Sov som stockar i vandrarhemmet, vaknar till en solig morgon. Längtar tillbaka. Rekommenderar denna trevliga vistelse både för barn unga och gamla.

  Kurt Nyström

  Hela familjen bodde en natt på Pite-Rönnskär i ett dubbelrum med havsutsikt och där det rymdes extrasäng. Vi hade köpt till frukost som stod klar i kylen vilket passade oss perfekt så att vi inte hade några tider att passa. Vi bestämde en tid med Mats när vi ville i land och den ville vi ändra på morgonen när det var så fint väder. Det var inga problem.

  Ann-Helen Lundgren